Menu

Restaurant De Veste

Op wedstrijddagen biedt FC Twente sponsoren de mogelijkheid om voor de wedstrijd te dineren in restaurant “De Veste".

Walking Dinner

Maak kennis met het Walking Dinner. Elke wedstrijd serveren onze koks vanaf verschillende uitgiftepunten in restaurant De Veste de meest verfijnde seizoensgebonden gerechten. Het Walking Dinner is een all-in formule, de consumpties bij het buffet zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Het buffet staat vanaf 2 uur voor aanvang van de wedstrijd voor u klaar.
€ 37,50 per persoon excl. BTW


3-gangenmenu

Geniet weer van een uitgeserveerd 3-gangenmenu! Begin de wedstrijd ontspannen met een heerlijke lunch of diner voorafgaand aan de wedstrijd. Wij ontvangen u graag samen met uw gasten vanaf 2,5 uur voor de wedstrijd in restaurant De Veste. Consumpties zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Bij de komende wedstrijd serveren wij onderstaand menu:


FC Twente - N.E.C. || zaterdag 15 april 2017
Aanvang diner: 18:15 uur

'Vitello tonato'
Langzaam gegaarde kalfsmuis met gegrilde tonijn, gefrituurde kappertjes, tonijnmayonaise
***
Gebraden kalfsentrecote met wortelpuree, gegrilde knolselderij, crumble van eekhoorntjesbrood en een jus van gepofte knoflook
***
Huisgemaakte cheesecake met een chocoladelolly, frambozengel en yoghurt


Indien uw voorkeur uitgaat naar een vis- of vegetarisch gerecht doen wij u graag een alternatief voorstel. Laat ons dit gerust weten bij uw reservering. Eventuele dieetwensen of allergenen zien wij graag tegemoet.

€ 57,50 per persoon excl. BTW

U kunt reserveren voor het 3-gangenmenu via onderstaand formulier.

Reservering Restaurant De Veste

Reserveren

Reserveren voor restaurant De Veste is mogelijk voor sponsoren van FC Twente via onderstaand formulier of telefonisch via 053-8525525.

Uw reservering kan tot de laatste werkdag voor de desbetreffende wedstrijd voor 12.00 uur worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip of no-show worden de volledige kosten in rekening gebracht. Na afloop van de wedstrijd ontvangt u van ons de factuur. Wij vragen u vriendelijk deze binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen te voldoen.)

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met FC Twente Meetings & Events via meetingsenevents@fctwente.nl of 053-8525 525. U ontvangt na uw reservering een mailbericht, dit is een automatische ontvangstbevestiging.