Menu

Restaurant De Veste

Op wedstrijddagen biedt FC Twente sponsoren de mogelijkheid om voor de wedstrijd te dineren in restaurant “De Veste".

Walking Dinner

Maak kennis met het Walking Dinner. Elke wedstrijd serveren onze koks vanaf verschillende uitgiftepunten in restaurant De Veste de meest verfijnde seizoensgebonden gerechten. Het Walking Dinner is een all-in formule, de consumpties bij het buffet zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Het buffet staat vanaf 2 uur voor aanvang van de wedstrijd voor u klaar.
€ 37,50 per persoon excl. BTW

FC Twente - FC Groningen: Moederdag

De laatste wedstrijd van het seizoen speelt FC Twente thuis tegen FC Groningen op zondag 14 mei: Moederdag!
Maak gebruik van de speciale Moederdagaanbieding: 2 personen Walking Dinner voor € 70,- per persoon exclusief BTW
Aanwezige moeders maken tevens kans op een leuke prijs, gesponsord door Fleuranthus!


3-gangenmenu

Geniet weer van een uitgeserveerd 3-gangenmenu! Begin de wedstrijd ontspannen met een heerlijke lunch of diner voorafgaand aan de wedstrijd. Wij ontvangen u graag samen met uw gasten vanaf 2,5 uur voor de wedstrijd in restaurant De Veste. Consumpties zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. Bij de komende wedstrijd serveren wij onderstaand menu:


FC Twente - FC Groningen || zondag 14 mei 2017
Aanvang lunch: 12:00 uur

'Anti pasti'
Diverse Italiaanse vleeswaren met gegrilde groentes, kaassoorten, focaccia brood, gemarineerde olijven en gamba's, gevulde pasta en in aceto gemarineerde uitjes

Hoofdgerecht
Gegrilde tournedos met gebakken paddenstoelen, asperges, aardappelsoesjes en een jus van rode port en vanille

Dessert
Taartje van bastogne en witte chocolade met limoensorbet en aardbeienchutney


Indien uw voorkeur uitgaat naar een vis- of vegetarisch gerecht doen wij u graag een alternatief voorstel. Laat ons dit gerust weten bij uw reservering. Eventuele dieetwensen of allergenen zien wij graag tegemoet.

€ 57,50 per persoon excl. BTW

U kunt reserveren voor het 3-gangenmenu via onderstaand formulier.

Reservering Restaurant De Veste

Reserveren

Reserveren voor restaurant De Veste is mogelijk voor sponsoren van FC Twente via onderstaand formulier of telefonisch via 053-8525525.

Uw reservering kan tot de laatste werkdag voor de desbetreffende wedstrijd voor 12.00 uur worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip of no-show worden de volledige kosten in rekening gebracht. Na afloop van de wedstrijd ontvangt u van ons de factuur. Wij vragen u vriendelijk deze binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen te voldoen.)

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met FC Twente Meetings & Events via meetingsenevents@fctwente.nl of 053-8525 525. U ontvangt na uw reservering een mailbericht, dit is een automatische ontvangstbevestiging.