Menu

Restaurant De Veste

Op wedstrijddagen biedt FC Twente sponsoren de mogelijkheid om voor de wedstrijd te dineren in restaurant “De Veste".

Warming-up Buffet

Aan úw warming-up zal het niet liggen!

Maak kennis met het Warming-up Buffet. Elke wedstrijd serveren onze koks vanaf verschillende uitgiftepunten in restaurant De Veste de meest verfijnde seizoensgebonden gerechten. Het Warming-up Buffet is een all-in formule, de consumpties bij het buffet zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Het buffet staat vanaf 2 uur voor aanvang van de wedstrijd voor u klaar.

€ 37,50 per persoon excl. BTW


Hattrick Menu

Scoor voor de wedstrijd al 3x culinair!

Geniet weer van een uitgeserveerd 3-gangenmenu. Begin de wedstrijd ontspannen met een heerlijke lunch of diner voorafgaand aan de wedstrijd. Wij ontvangen u graag samen met uw gasten vanaf 2,5 uur voor de wedstrijd in restaurant De Veste. Consumpties zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.


U kunt reserveren voor het 3-gangenmenu via onderstaand formulier.

Indien uw voorkeur uitgaat naar een vis- of vegetarisch gerecht doen wij u graag een alternatief voorstel. Laat ons dit gerust weten bij uw reservering. Eventuele dieetwensen of allergenen zien wij graag tegemoet.

€ 57,50 per persoon excl. BTW


Zondag 18 februari voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente - Sparta Rotterdam serveren wij het volgende menu:

Graved lachs | Citrus | Basilicum | Yoghurt

Gemarineerde zalm met sinaasappelcompote, basilicumpesto en hang-op met dille en kardamon

Kalf | Provençaalse | Parelgort | Marsala

Kalfsoester met Provençaalse kruiden, romige parelgort, gepofte rode uien en een jus van marsala

Chocolade | Vanille | Rood fruit

Chocolade bavarois met sinaasappelgelei, vanille ijs en rode vruchten confijtReservering Restaurant De Veste

Reserveren

Reserveren voor restaurant De Veste is mogelijk voor sponsoren van FC Twente via bovenstaand formulier of telefonisch via 053-8525525.

Uw reservering kan tot de laatste werkdag voor de desbetreffende wedstrijd voor 12.00 uur worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip of no-show worden de volledige kosten in rekening gebracht. Na afloop van de wedstrijd ontvangt u van ons de factuur. Wij vragen u vriendelijk deze binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen te voldoen.)

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met FC Twente Meetings & Events via meetingsenevents@fctwente.nl of 053-8525 525. U ontvangt na uw reservering een mailbericht, dit is een automatische ontvangstbevestiging.