Menu

Horeca/ Catering

De Grolsch Veste beschikt over een eigen cateringservice. Alle activiteiten in eigen beheer en één aanspreekpunt voor u! Zowel tijdens evenementen als thuiswedstrijden van FC Twente worden diverse culinaire mogelijkheden aangeboden.

Bent u geïnteresseerd in de cateringmogelijkheden en groepsarrangementen tijdens een thuiswedstrijd van FC Twente? Kijk verder voor de mogelijkheden.

Catering tijdens evenementen

Een bijzonder evenement is uiteraard niet compleet zonder een perfecte invulling van de catering. Van ontbijtbuffetten tot uitgeserveerde 4-gangendiners en van een luxe hapjesassortiment tot lekkernijen bij de koffie.

Ons cateringaanbod is zeer divers en bestaat uit opties voor ieder budget. Uiteraard staat de kwaliteit altijd voorop. Onze medewerkers informeren en adviseren u graag over al onze mogelijkheden.

Wedstrijddagen FC Twente

Op wedstrijddagen biedt FC Twente sponsoren de mogelijkheid om voor de wedstrijd te dineren in restaurant “De Veste". Het zorgvuldig samengestelde drie gangen diner is eventueel te complementeren met een perfect afgestemd wijnarrangement. Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het Warming-up buffet.