Menu

Voetbalplaatjes ruilmiddag in De Grolsch Veste

Geplaatst op vrijdag 4 december 2015

Zowel EMTÉ supermarkten als FC Twente vieren dit jaar hun 50-jarig bestaan. Gezamenlijk is voor het najaar van 2015 een exclusieve actie ontwikkeld. Tot en met zaterdag 5 december spaar je bij EMTÉ supermarkten voor unieke FC Twente stickers.

Dinsdag 8 december vindt er voor de verzamelaars een speciale ruilmiddag plaats in De Grolsch Veste, van 15.00 uur tot 17.30 uur . Een mooie kans om je FC Twente Voetbalplaatjes-album compleet te krijgen. Tijdens de middag is er ook een Meet & Greet met enkele spelers van de eerste selectie. De ruilmiddag wordt gehouden in het Diekman Gebouw, aan de spoorzijde van De Grolsch Veste.

Fanboek
De 150 verschillende stickers zijn te verzamelen in het FC Twente Fanboek dat naast de stickers vol staat met prachtige beelden en weetjes van de rijke historie die de club te bieden heeft. Op de stickers staan shirts van door de jaren heen, de verschillende stadions, de 10 mooiste goals en natuurlijk nog veel meer. Bij elke €10,-, en bepaalde actieartikelen, ontvang je bij EMTÉ supermarkten een pakje met 4 voetbalplaatjes.

Deelnemende EMTÉ supermarkten in de regio Twente : Borculo, Denekamp, Enschede, Enter, Groenlo, Goor, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Neede, Nijverdal, Oldenzaal, Rijssen, Vriezenveen.