Menu

Vernieuwd concept restaurant De Veste

Geplaatst op vrijdag 15 juli 2016

Met trots presenteren wij u het "Walking dinner arrangement". Elke wedstrijd serveren onze koks vanaf verschillende uitgiftepunten in restaurant De Veste de meest verfijnde seizoensgebonden gerechten. Het Walking Dinner arrangement is een all-in formule, de consumpties bij het buffet zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Hoe ziet het nieuwe concept eruit?

  • U wordt twee uur voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen met een aperitief en amuse. De ideale manier om in informele setting nieuwe contacten te leggen.
  • Aansluitend wordt u door onze gastdames begeleid naar uw eigen tafel.
  • Samen met uw gasten maakt u een culinaire tour langs de verschillende uitgiftepunten. Onze koks verrassen u bij elke thuiswedstrijd steeds weer met een geheel andere invulling, aangepast op het tijdstip van de wedstrijd.
  • Ter afsluiting van het arrangement serveren wij u luxe koffie/thee met diverse lekkernijen. Als u direct de tribune op wilt, kan dat ook. Vraagt u naar de mogelijkheid voor een koffie / thee "to go".

Het buffet staat 2 uur voor aanvang van de wedstrijd voor u klaar. Wij bieden dit arrangement aan voor de zeer aantrekkelijke prijs van slechts € 37,50 p.p. excl. BTW en inclusief binnenlands gedistilleerde dranken. Reserveren kan voor sponsoren via grolschveste.fctwente.nl.

Graag willen wij u erop wijzen dat onze voorgaande concepten "Eat & Meet buffet" en het 3-gangendiner" hiermee komen te vervallen. Mocht u toch voorkeur hebben voor een uitgeserveerd diner? Informeer naar de mogelijkheden via meetingsenevents@fctwente.nl of (0)53 – 85 25 525.