Menu

Open Dag 2015

Geplaatst op donderdag 30 juli 2015


De jaarlijkse terugkerende Open Dag bij FC Twente

Op zondag 26 juli 2015 vond de jaarlijkse Open Dag plaats. In en rondom het stadion vonden de gehele dag diverse activiteiten plaats, hierdoor kon jong en oud zich deze dag optimaal vermaken.

De Open Dag van dit jubileumjaar werd geopend met een vriendschappelijk duel tussen SC Enschede en Enschedese Boys op de grasmat van De Grolsch Veste. In de rust van het duel konde de G-voetballes uit de regio strafschoppen schieten op Sander Boschker. Op het terrein rondom het stadion waren er diverse gratis activiteiten georganiseerd, zo waren er onder anderen diverse kermis-attracties, een kartbaan, het FC Twente Kidsdorp en diverse optredens. Daarnaast kon er een helikoptervlucht worden gemaakt waarbij De Grolsch Veste en het trainingscomplex in Hengelo van grote hoogte bekeken konden worden.

Natuurlijk was er tijdens de Open Dag ook de mogelijkheid om met de spelers en speelsters van FC Twente op de foto te gaan! Door de diverse Meet & Greet-momenten rondom het stadion was er voldoende gelegenheid op een handtekening en/of foto te scoren van jou favoriet!