Menu

Opdrachtgever aan het woord: Woonzorgcongres 2019

Geplaatst op vrijdag 15 november 2019


De mogelijkheden in De Grolsch Veste zijn eindeloos, van grote tot kleine partijen voor verschillende aantallen kent ons stadion een geschikte ruimte. Ieder evenement kan plaatsvinden in De Grolsch Veste. In 'Opdrachtgever aan het woord...' bieden wij een kijkje in onze keuken. In deze editie het driedaags Woonzorgcongres 2019 van ZorgAccent.

Sinds 2014 wordt het Woonzorgcongres binnen ZorgAccent georganiseerd. Een congres voor alle medewerkers vanuit de Woonzorg en geïnteresseerden van zorgorganisaties binnen het netwerk van ZorgAccent. Dat houdt in dat er vele verschillende disciplines aanwezig zijn op het congres, zoals verzorgenden, verpleegkundigen maar ook behandelaren, medewerkers vanuit de ondersteunende diensten en medewerkers facilitair. Alle bezoekers krijgen een centrale lezing aangeboden en mogen daarnaast kiezen uit 3 workshops het totale aanbod van 18 workshops. Ook brengen alle deelnemers een bezoekje aan The Experience, dit is een grote informatiemarkt waar leveranciers en interne afdelingen van ZorgAccent zichzelf presenteren. De dagen worden afgesloten met een heerlijk buffet.

Een hoogtepunt tijdens het Woonzorgcongres van 2019 was de aanwezigheid van Erik Scherder. Irene Jansen en Joyce Landman vertellen: "Afgelopen jaar was onze gastspreker Erik Scherder (hoogleraar bewegingswetenschappen). Dit was het hoogtepunt omdat we al een paar jaar hem geprobeerd hadden te strikken voor ons congres. Dit lukte nooit door zijn academische agenda. Het verhaal van Erik Scherder vertelde uiteindelijk een op maat gemaakt verhaal. Hij sprak over het effect van muziek op het brein. Zijn verhaal werd opgeluisterd door de muzikale bijdrage van onze medewerker Arjan Poortman. Een prachtige ervaring voor Arjan en voor ons."

Zowel de grootte als de bereikbaarheid van het stadion bleken een uitkomst voor het Woonzorgcongres. "Naast de veertien ruimtes die nodig waren voor ons aanbod van workshops, was er nog een ruimte nodig voor onze informatiemarkt, een plenaire ruimte en een restaurant" aldus Irene Jansen en Joyce Landman. In het hoofdgebouw De Grolsch Veste is het grote aantal ruimtes geen enkel probleem.

Wij, van ZorgAccent, hebben onze aanwezigheid bij de Grolsch Veste als een driedaags feestje ervaren. Niet alleen door de geschiktheid van de locatie, maar ook zeker door de gastvrijheid van de medewerkers van De Grolsch Veste.

Ook benieuwd naar welke ruimtes aansluiten bij jouw evenement? Onze accountmanager Willeke Assink laat graag een geschikte ruimte zien. Contact opnemen kan via meetingsenevents@fctwente.nl of 06 28 35 88 21.