Menu

Opdrachtgever aan het woord: DCW

Geplaatst op maandag 13 januari 2020

De mogelijkheden in De Grolsch Veste zijn eindeloos. Voor grote tot kleine partijen met verschillende aantallen kent ons stadion een geschikte ruimte. In 'Opdrachtgever aan het woord...' bieden wij een kijkje in onze keuken. In deze editie de personeelsdag van DCW.

DCW organiseert jaarlijks een dag voor haar medewerkers, dit jaar was de vierde editie. Gedurende deze dag worden er verschillende workshops gegeven. Veel van deze workshops kennen een sportief karakter. Deze editie wilde DCW wat vernieuwing doorvoeren in de jaarlijkse personeelsdag. Vandaar dat de keuze voor De Grolsch Veste dit jaar ook meer dan logisch was, onder andere door de sportieve uitstraling. Een mooie locatie die bij iedereen bekend is. De dag werd gezamenlijk afgetrapt door directrice Femke Koster van DCW en de financieel directeur van FC Twente Martijn Hoogstoevenbeld. Heel passend was dat de aftrap plaats vond op de tribune waar alle medewerkers plaats hadden genomen. Waardoor de aftrap paste in het veelal sportieve karakter van de dag. Na het gezamenlijke gedeelte kon iedereen kiezen uit vier workshops. Als onderbreking tijdens de workshops werd er gezamenlijk geluncht en als afsluiter gedineerd.

"De locatie zelf was al een hoogte punt" aldus DCW. "Daarom hebben wij ervoor gekozen om als één van de workshops een rondleiding door De Grolsch Veste aan te bieden. Door de rondleiding kwamen wij op plekken waar je anders niet komt. Zo hebben wij bijvoorbeeld de kleedkamers en trainingsruimte van binnen mogen bekijken." Naast onze workshops zoals o.a. smoothies maken, mindfulness, kruisboogschieten, vogelvoederhuisjes maken, kerstballen versieren en graffiti spuiten was de rondleiding een geweldige toevoeging.

De weg naar het evenement hebben wij als prettig ervaren. De afdeling Meetings & Events heeft ons positief verrast. Ze hebben ons ontzettend veel werk uit handen genomen. Niets was hen teveel en ze dachten ontzettend goed mee. Eveneens op de dag zelf werden wij goed geholpen alles werd meteen opgepakt of geregeld, zelfs de ochtend van de evenement.

Ook benieuwd hoe Meetings & Events kan ondersteunen bij je evenement? Onze accountmanager Willeke Assink helpt graag. Contact opnemen kan via meetingsenevents@fctwente.nl of 06 28 35 88 21.