Menu

De Netwerkvloer: Meeting people, making business

Geplaatst op maandag 19 augustus 2019

Datum: 5 november
Tijd: van 13.30 – 17.30 uur (voor bezoekers)

Meeting people, making business

Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen. In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

De ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus Netwerken en zakendoen kan volgens ons op een leuke en verfrissende manier. Dat doen wij slim en concreet met onze eigen drie-stappen-netwerk-formule: online presenteren, de Exposantenavond en natuurlijk de Netwerkvloer Events. Daarmee verbinden we ondernemende mensen met inspirerende bedrijven. En andersom.

Met De Netwerkvloer haal je het beste uit jezelf en uit nieuwe contacten.

De Netwerkvloer bezoeken

Gedurende twee dagen zal er genetwerkt worden in De Grolsch Veste.

Op 5 november 2019, 1 dag van 10.00 tot 19.00 uur (bezoekers 13.30 tot 17.30 uur) kunt u deelnemen als bedrijf. Wat daarin de opties zijn kunt u hier lezen.

Daarnaast vindt op maandag 28 oktober de exposantenavond, deze is een week voor het Event van 20.00 tot 22.00 uur op dezelfde locatie. Een avondvullend programma en een fantastisch moment waarbij de exposanten alvast elkaar leren kennen. Daarnaast krijgen de exposanten een training over hoe je meer rendement uit je "event" haalt. Een avondvullend programma en een fantastisch moment waarbij de exposanten alvast elkaar leren kennen. Daarnaast krijgen de exposanten een training over hoe je meer rendement uit je "event" haalt.

Bezoekers: Een event van De Netwerkvloer is natuurlijk niet compleet zonder bezoekers. Zij zorgen voor een groter netwerk, extra dynamiek en daarmee nog meer kans op interessante afspraken, nieuwe opdrachten en extra omzet.