Menu

1,5 meter evenementen in De Grolsch Veste

Geplaatst op maandag 22 juni 2020


Ook De Grolsch Veste bereidt zich voor op een heropening in het nieuwe normaal. Tot halverwege maart ontvingen we honderden tot duizenden bezoekers tegelijkertijd in De Grolsch Veste. Helaas neemt door de nieuwe anderhalve meter samenleving onze capaciteit per zaal af. Maar juist door de grootte en flexibiliteit van de zalen is ook veel wél mogelijk. De Grolsch Veste is ingericht op evenementen waarbij mensen samen kunnen komen op gepaste afstand. Met wat aanpassingen in onze ruimtes is jouw programma uitstekend te organiseren. Samen minimaliseren we het aantal bewegingen en zaalwissels en wordt elk evenement op maat georganiseerd en uitgewerkt. Wat doet De Grolsch Veste verder met betrekking tot de corona maatregelen?

Looproutes

Vanaf de verschillende ingangen van De Grolsch Veste zijn er looproutes gecreëerd om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. In de verschillende ruimtes wordt dit aangegeven door middel van duidelijke looppaden, bewegwijzering en belijning op de vloer. Langs de routes zijn diverse handreinigingspunten geplaatst.

Zaalopstelling

Door de vele verscheidene ruimtes in De Grolsch Veste kunnen wij momenteel een aantal aangepaste opstellingen aanbieden. Zo bieden wij de mogelijkheid voor een plenaire, informele of vergaderopstelling aan. Bij elke opstelling wordt er rekening gehouden met de 1,5 meter maatregel.

Schoonmaak

Gedurende evenementen zal er extra worden schoongemaakt. Alle contactpunten in de zaal en langs de looproutes worden meerdere malen gedesinfecteerd.

Catering

De catering wordt op maat aangeboden. Daarbij kan gedacht worden aan gepersonaliseerde lunchboxes en portieverpakkingen. Dranken worden aangeboden in een 'to go' beker of fles. Tijdens het bereiden en uitserveren houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van de catering.

Personeel

Ons personeel houdt zich aan maatregelen die door het RIVM worden gesteld. Daarbij zullen wij helpen om de maatregelen te kunnen waarborgen. Gastvrijheid staat altijd op nummer één, ook tijdens een 1,5 meter evenement zullen wij dit garanderen.

Hulp bij maatregelen

Om alle maatregelen in stand te kunnen houden draagt het personeel van De Grolsch Veste bij aan de uitvoering hiervan. Voorafgaand ontvangen uw gasten duidelijke informatie met betrekking tot het evenement. Bij aanvang zal één van onze medewerkers door middel van een briefing nogmaals het evenement en de maatregelen doornemen.

Wij volgen te alle tijden de richtlijnen vanuit het RIVM. Mochten er wijzigingen volgen binnen de maatregelen passen wij ons daarop aan.

Wij begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om een evenement te organiseren in deze periode. Daarom nemen wij graag deze zorgen uit handen. Voor meer informatie neem contact op via meetingsenevents@fctwente.nl of bel naar 053 - 85 25 525.