Menu

Zakelijke evenementen

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie, een sfeervolle plek voor een bedrijfsevenement of een exclusieve ruimte voor bijeenkomsten met zakelijke relaties? In De Grolsch Veste vindt u voor ieder zakelijk doel een passende oplossing. Ruik het gras en laat De Grolsch Veste de basis zijn om met uw bedrijf tot topprestaties te komen.

De Grolsch Veste beschikt over meer dan 20 verschillende ruimtes en is geschikt voor groepen van 10 tot en met 30.000 personen.

 • Een aansprekende en inspirerende locatie
 • Moderne, sfeervolle zalen met uitstekende faciliteiten
 • Uniek uitzicht vanuit uw vergaderlocatie
 • Uitstekende gratis parkeervoorzieningen
 • Perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (NS Station Enschede Kennispark)
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot gebruik LED-boarding, videowalls of intern tv-circuit
 • Voeg een stadiontour toe aan uw bijeenkomst en neem een exclusief kijkje in de catacombe van De Grolsch Veste

FC Twente Meetings & Events geeft u de perfecte voorzet op maat, het binnenkoppen laten we aan u over!

Beurzen

Bent u op zoek naar een niet zo voor de hand liggende locatie voor uw beurs? Een locatie waar netwerken en zaken doen perfect gecombineerd kunnen worden? Als u voor De Grolsch Veste kiest bent u er verzekerd van dat uw bezoekers nog lang terugdenken aan het bezoek aan uw beurs!

De FC Twente Lounge leent zich uitstekend voor het faciliteren van kleine tot middelgrote beurzen. In deze ruimte zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig en het zicht op het veld van De Grolsch Veste zorgt voor een unieke uitstraling. Het stadion beschikt tevens over meer dan voldoende ruimtes voor presentaties, workshops of lezingen die aan uw beurs gekoppeld kunnen worden. Tijdens uw beursdag(en) verzorgen wij uiteraard de catering tot in de puntjes, voor zowel uw bezoekers als standhouders.

Wie gingen u zoal voor?

  • FC Twente Kick Off Event
  • Week van de Ondernemer
  • Intemediardag Belastingdienst

Congressen

De vele en diverse ruimtes van De Grolsch Veste maken dit een ideale locatie voor uw congres. De mogelijkheid om ruimtes te koppelen of combineren zorgen ervoor dat er altijd een geschikte locatie is, passend bij het aantal personen van uw congres. De zalen zijn in het bezit van noodzakelijke technische faciliteiten en hebben alle een eigen unieke uitstraling. Uiteraard wordt ook de catering van uw congres op maat verzorgd.

De afdeling Meetings & Events neemt graag een deel van de organisatie uit uw handen waarbij de ultieme beleving voor uw deelnemers altijd centraal staat.

Wanneer u kiest voor De Grolsch Veste kiest u voor een inspirerende omgeving voor de deelnemers van uw congres!

Wie gingen u zoal voor?

 • Innoversum Innovatiecongres
 • Johma Saladecongres
 • IT Congres Oost Nederland
 • KNVB Scheidsrechterscongres
 • MST Trends in Trauma Congres

Vergaderen

Een bijzondere omgeving, topfaciliteiten en uitstekende cateringmogelijkheden: dat is vergaderen in De Grolsch Veste. Unieke locaties zoals de bestuurskamer of de Skylounge met zicht op het speelveld zorgen ervoor dat u samen met uw gasten buiten de hokjes denkt en wellicht tot verrassende uitkomsten komt!

Vergaderen in De Grolsch Veste is al mogelijk vanaf 10 personen en de mogelijkheden zijn enorm! Combineer uw vergadering bijvoorbeeld met een stadiontour door de catacombe van het stadion of voeg een bedrijfstraining of interactieve kookworkshop toe aan uw programma.

Er zijn diverse standaard vergaderarrangementen beschikbaar maar de medewerkers van Meetings & Events maken uiteraard ook graag een offerte op maat voor u.

Catering tijdens evenementen

Een bijzonder evenement is uiteraard niet compleet zonder een perfecte invulling van de catering. Van ontbijtbuffetten tot uitgeserveerde 4-gangendiners en van een luxe hapjesassortiment tot lekkernijen bij de koffie. Ons cateringaanbod is zeer divers en bestaat uit opties voor ieder budget. Uiteraard staat de kwaliteit altijd voorop. Onze medewerkers informeren en adviseren u graag over al onze mogelijkheden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op met Meetings & Events

Of vraag direct een offerte aan