Menu

Bedrijfstrainingen

Onderstaand vindt u meer informatie over de verschillende trainingen.

Presenteren met flair: ‘Het beste van uzelf laten zien!’

Overal waar een voetbalspeler in het veld staat, neemt hij niet alleen zijn talent maar ook zichzelf mee. Met andere woorden, is de speler zich ook bewust van het effect van zijn persoonlijkheid en voorkomen op de tegenstander?

Wist u bijvoorbeeld dat de kleur waarin FC Twente doorgaans speelt van invloed is op het succes van het spel? Rood heeft een alarmerend en intimiderend effect op de tegenstander, waardoor de kans op een overwinning volgens onderzoek groter is.

Hoe zit dat bij u? Durft u het aan om eens een kijkje in de spiegel te nemen naar hoe u uzelf presenteert? In deze 1-daagste training ‘Presenteren met flair’ leert u hoe u uzelf en uw boodschap nog krachtiger kunt neerzetten. Vanaf een sterke aftrap tot een stimulerende eindzege.

Leadership course: ‘Pak de leiding en laat uw team winnen’

Als voetbalcoach of manager is een goede verstandhouding met de krachten om je heen van essentieel belang. Denk hierbij aan de spelers, de staf, het bestuur, de sponsors, de media, de fans, etc. Hoe zit dat binnen uw organisatie? Welke krachten heeft u om u heen? Welke rol vervult eenieder? Hoe vormen jullie het beste team? En wellicht het belangrijkste; Welke ideeën hebben uw spelers? En hoe kijken zij tegen situaties aan? Wanneer u zich bewust bent van de antwoorden op deze vragen en hierop anticipeert, is dat een goede stap richting effectief leidinggeven.

In deze Leadership Course gaan we aan de slag met uw vaardigheden op het gebied van leidinggeven en kijken we naar de manier waarop u met uw team een nog hoger niveau kunt bereiken.

Daarnaast inspireren we u over hoe FC Twente de leiding nastreeft en welke punten u daarvan direct kunt toepassen in uw praktijk.

Sales bootcamp: ‘Elke wedstrijd scoren!’

Als voetbalspeler in de spits zijn er vele manieren om te scoren. Met de bal voor je beste been, of juist voor je mindere been, met een schijnbeweging, vanuit een vrije trap of een corner, door een onverwachte gelukstreffer, door een mooie paas van een teamgenoot en ga zo maar door. Vraag is echter, wat zorgt op de langere termijn voor een nummer 1 positie van het team?

Het antwoord ligt wellicht in de combinatie van verschillende soorten doelpunten. Want heeft u ooit een elftal de wereldcup zien veroveren door louter te scoren vanuit penalty’s? Logischerwijs zijn er ook binnen uw organisatie meerdere elementen van belang voor het uiteindelijke succes.

In deze 1-daagse Sales Bootcamp kijken u en uw collega’s naar verschillende elementen om meer resultaat te halen uit verkoopgesprekken. U beheerst de juiste vaardigheden, mindset en focus om op een persoonlijke manier te sturen op een concreet vervolg.

New Time Management: ‘Effectief uw speeltijd gebruiken!’

Wellicht heeft u wel eens een voetbalwedstrijd gezien waarbij het team in de eerste helft geweldig speelde, maar in de tweede helft de winst toch aan zich voorbij liet gaan. Met andere woorden: gaan de spelers in het begin te hard? Dan verliezen ze de energie om uiteindelijk hun doel te bereiken. Bewaren ze alles voor het einde? Dan zijn ze vaak iets te laat. Hetzelfde geldt vaak voor ons werk.

In deze 1-daagste training New Time Management leert u hoe u uw tijd nog effectiever kunt gebruiken en uw doelen optimaal bereikt. Een helder hoofd, beter prioriteiten stellen en meer overzicht & controle. Dat is waar we voor gaan!

Team Experience: ‘Het beste team wint!’

Wellicht kunt u zo een voetbalopstelling maken met op elke positie uw favoriete voetbalspeler. Stuk voor stuk uitzonderlijke talenten met unieke prestaties, waarmee ze de wereld kunnen veroveren. Toch blijkt dat dergelijke teams regelmatig verliezen van middelmatige en doorsnee-betaalde talenten. Vraag is dan wat belangrijker is, unieke talenten of een goed werkend team?

Het antwoord ligt wellicht in het midden. Om succesvol te zijn heb je toptalent en een excellente samenwerking nodig. Hoe zit dat binnen het team waarin u dagelijks werkt? Welke talenten heeft u om u heen? Wat is ieders taak? Wat is het gemeenschappelijke doel? Hoe motiveren jullie elkaar richting het gewenste resultaat?

Belangrijke vragen waar we samen naar kijken tijdens de 1-daagse ‘Twente Team Experience’. Op basis van waar jullie nu staan als team gaan we samen voor het beste resultaat. We leggen de focus op effectief en ineffectief gedrag en manieren om dit laatste te doorbreken. Denk daarbij ook aan de gezamenlijke en individuele competenties en de professionalisering van de onderlinge samenwerking.

Natuurlijk stemmen we van te voren graag de leerdoelen en onderwerpen in overleg verder af.

Op die manier sluit de training optimaal aan op datgene wat u en uw collega’s als team willen versterken.