Menu

Trouwen

De mooiste dag van uw leven verdient een bijzondere locatie! FC Twente Meetings & Events ontvangt u en uw dierbaren graag op uw huwelijksdag! In De Grolsch Veste bestaat niet alleen de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven, maar kunt u ook alleen uw receptie, diner of huwelijksfeest organiseren.

Onze ervaren medewerkers helpen u bij het plannen van deze bijzondere dag en nemen graag een deel van de organisatie uit handen.

Trouwlocatie

De huwelijksvoltrekking is afhankelijk van beschikbaarheid mogelijk in iedere ruimte van het stadion en bestaat uit:

  • De ruimte van uw voorkeur
  • De benodigde geluidsapparatuur
  • Parkeergelegenheid voor bruidspaar en gasten
  • Voldoende zitplaatsen voor genodigden

De kosten bedragen € 750,-.

De gage van de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voldoet u aan de gemeente Enschede.

Receptie/ Feestavond

Maak deze bijzondere dag voor u en uw gasten onvergetelijk in één van de sfeervolle ruimtes. Geniet van een heerlijke bruidstaart in het Spelershome, laat u verwennen met een culinair diner in Cook & Play óf sluit uw trouwdag feestelijk af in de FC Twente Lounge. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk.

Wilt u bijvoorbeeld een fotoreportage combineren met een borrel voor uw gasten. Kijk dan eens naar onze standaard borrelarrangementen.

Natuurlijk zijn ook hier offertes op maat mogelijk, uw trouwdag is immers úw dag! En in De Grolsch Veste laten wij graag al uw wensen uitkomen.

Bruidsreportage

Natuurlijk kan een prachtige fotoreportage van de mooiste dag van uw leven niet ontbreken. De Grolsch Veste is een unieke locatie om deze dag vast te leggen. Onder begeleiding van een gastdame komt u op de meeste bijzondere plekken van het stadion. Het is mogelijk om uw eigen fotograaf mee te nemen. Deze begeleiding kost € 50,- en is toegankelijk voor maximaal 10 personen. Wilt u uw gasten niet laten wachten? Denk dan eens aan een korte stadiontour! Zo krijgen zij in de tussentijd een kijkje in de catacombe van het stadion.

"De mooiste dag van je leven is geen cliché als je in De Grolsch Veste trouwt!"

- Bastiaan & Kirsten van Leeuwen,

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op met Meetings & Events

Of vraag direct een offerte aan