Menu

Restaurant De Veste

Op wedstrijddagen biedt FC Twente sponsoren de mogelijkheid om voor de wedstrijd te lunchen of dineren in restaurant “De Veste".

Warming-up Buffet

Aan úw warming-up zal het niet liggen!

Maak kennis met het Warming-up Buffet. Elke wedstrijd serveren onze koks vanaf verschillende uitgiftepunten in restaurant De Veste de meest verfijnde seizoensgebonden gerechten. Het Warming-up Buffet is een all-in formule, de consumpties bij het buffet zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Het buffet staat vanaf 2 uur voor aanvang van de wedstrijd voor u klaar.

€ 37,50 per persoon excl. BTW


Hattrick Menu

Scoor voor de wedstrijd al 3x culinair!

Geniet weer van een uitgeserveerd 3-gangenmenu. Begin de wedstrijd ontspannen met een heerlijke lunch of diner voorafgaand aan de wedstrijd. Wij ontvangen u graag samen met uw gasten vanaf 2,5 uur voor de wedstrijd in restaurant De Veste. Consumpties zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.


Reserveren

Reserveren voor restaurant De Veste is mogelijk voor sponsoren van FC Twente via bovenstaand formulier of telefonisch via 053-8525525.

Uw reservering kan tot de laatste werkdag voor de desbetreffende wedstrijd voor 12.00 uur worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip of no-show worden de volledige kosten in rekening gebracht. Na afloop van de wedstrijd ontvangt u van ons de factuur. Wij vragen u vriendelijk deze binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen te voldoen.)

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met FC Twente Meetings & Events via meetingsenevents@fctwente.nl of 053-8525 525. U ontvangt na uw reservering een mailbericht, dit is een automatische ontvangstbevestiging.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op met Meetings & Events

Of vraag direct een offerte aan

meetingsenevents@fctwente.nl

Met vriendelijke groet,
FC Twente Meetings & Events

" />