Menu

Een Sprankelende Kerst in De Grolsch Veste

De dagen worden alweer wat korter en de bladeren beginnen langzaam van de bomen te vallen. Hoewel we lang konden genieten van een heerlijke nazomer doen die korte dagen en lange avonden wellicht ook al verlangen naar schitterende lichtjes. Nog even en kerst staat voor de deur!

Van alle gelegenheden die gevierd worden in het jaar staan gezelligheid en saamhorigheid bij Kerst het meest vooraan. Daarbij staan de dagen rondom kerst tevens voor zowel terug- als vooruitkijken. Wij doen dat graag samen met u.

In de warme ruimtes van De Grolsch Veste verzorgen we graag ook uw kerst. Samen met collega's of relaties genieten van culinaire verrassingen in een inspirerende omgeving. Met een klein gezelschap in één van skyboxen met zicht op het veld en de (besneeuwde) tribunes. Of met alle betrokkenen van uw bedrijf in een sfeervolle lounge. Kerst is in De Grolsch Veste overal sprankelend.

Wat de temperatuur buiten ook gaat doen, bij ons is het in december gegarandeerd warm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail gerust, we voorzien u graag van een voorstel op maat!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op met Meetings & Events

Of vraag direct een offerte aan