Menu

Bistro De Veste


Wij presenteren: Bistro De Veste!

Een nieuw seizoen, een nieuwe start! Ook voor ons restaurant. Vanaf aankomend seizoen serveren wij 1,5 uur voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd een buffet met diverse koude en warme gerechten. Uitstekende kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

Het laagdrempelige karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer maken het tot een perfecte basis voor een samenzijn met vrienden, familie, collega's of met uw zakenrelaties.

Het thema en de invulling van het buffet zullen uiterlijk 10 dagen voorafgaand worden vermeld op onze website.

Invulling buffet

Vrijdag 18 januari: FC Twente - Jong FC Utrecht


Soep

Soep van Pomodori tomaat met bieslook


Koude gerechten

Salade van gemarineerde groenten en olijven

Koude salade van knolselderij en truffeltapenade

Dungesneden gerookte kipfilet met huisgemaakte guacamole

Parmaham met meloenblokjes en aceto-balsamico dressing

Tonijnsalade met paprika, olijf, kappertjes en ei

Zongedroogde tomaatjes met tomatenpesto en rucola

Diverse smeerseltjes en tapenades

Diverse ambachtelijke oerbroden met heksenkaas


Warme gerechten

Getrancheerde runderhaas met jus van rode port en sjalot (live bereid)

Spaghetti met een romige saus van truffel (live bereid)

Gegrilde zalmfilet met gestoofde venkel en bearnaisesaus

Gegrilde varkensribeye met paddenstoelen

Gamba's Pil Pil

Geroosterde krieltjes met cajunkruiden

Ratatouille met oregano en rozemarijn


Dessert

Hemelse modder; mousse van witte en pure chocolade met vanille-ijs


Woensdag 23 januari: FC Twente - Willem II (beker)


Koude gerechten

Gebraden rundermuis met remoulade en zonnebloempitten

Gerookte zalm met rode paprikadressing en augurkblokjes

Salade van kippendij met ananas met cajun en een dressing van grove mosterd en kerrie

Diverse soorten sushi met wasabi, sojasaus en gember

Winterse salade met schorseneren, oude kaas snippers en olijven

Witlofsalade met krenten en heksenkaas


Warme gerechten

Porc rack met paprikatapenade en rode-wijnjus

Runderbavette met cepéssaus (live)

Botervis met gebakken gamba's met piri-piri kruiden en taugé

Ravioli gevuld met funghi en truffel met een romige ricotta-citroensaus

Champignons in een warme knoflook-bieslooksaus

Bloemkool en broccoli met nootmuskaat

Roseval aardappels met tijm en rozemarijn


Dessert

Verse fruitsalade met crumble en vanille-ijs


Liever vegetarisch of een speciale (allergie)wens? Geef dit gerust aan ons door en onze chef kok zorgt ten alle tijden voor een passend alternatief!

Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd. De bistro is vanaf 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd geopend.

€ 29,50 per persoon, exclusief BTW/ € 31,95 per persoon, inclusief BTW



Overige mogelijkheden

Wilt u exclusief tafelen in De Grolsch Veste of bent u benieuwd naar de groepsarrangementen? Vraag naar de mogelijkheden.


Reservering Bistro De Veste

Reserveren

Reserveren voor Bistro De Veste is mogelijk via bovenstaand formulier of telefonisch via 053-8525525.

Uw reservering kan tot de laatste werkdag voor de desbetreffende wedstrijd voor 12.00 uur worden geannuleerd. Bij annulering na dit tijdstip of no-show worden de volledige kosten in rekening gebracht. Na afloop van de wedstrijd ontvangt u van ons de factuur. Wij vragen u vriendelijk deze binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen te voldoen.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met FC Twente Meetings & Events via meetingsenevents@fctwente.nl of 053-8525 525. U ontvangt na uw reservering een mailbericht, dit is een automatische ontvangstbevestiging.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact op met Meetings & Events

Of vraag direct een offerte aan