Menu

Ladies Business Event

Geplaatst op donderdag 12 oktober 2017

Bent u een vrouwelijke ondernemer en wilt u een inspirerende manier van netwerken ontdekken, kom dan woensdag 15 november naar het Ladies Business Event in de Grolsch Veste (FC Twente stadion) Enschede.

Geen standaard netwerk bijeenkomst maar een interactief evenement met een persoonlijk tintje en uitdagend thema: 50 Ways of Business !


Omdat de zakenwereld niet alleen maar uit vrouwen bestaat, mogen dit jaar ook mannen deelnemen. Uitsluitend op uitnodiging en onder begeleiding van hun vrouwelijke partners of collega's.

Op het Ladies Business Event staat het verhaal achter de ondernemers en hun manier van zakendoen centraal. Met inspirerende sprekers (Keynote speaker Annemarie van Gaal), workshopgevers, zakelijk experts en gevestigde bedrijven bieden we een inspirerend, leerzaam & effectieve netwerkbeurs.

Met programma onderdelen zoals een Business Bootcamp, zakelijk speeddaten, Dubai lounge &, Mix & Match cafe bieden wij een netwerkbeurs die u als ondernemer niet mag missen.

Wilt u tickets bestellen of ook als standhouder deelnemen bezoek dan onze website: www.ladiesbusinessevent.nl of bel: 06-83862832

Evenement details

Datum

15 november 2017


Tijden (onder voorbehoud)

Aanvang: 10:00


Toegangsprijzen

Bestel hier uw kaarten