Menu

Ladies Business Event

Geplaatst op woensdag 24 mei 2017

Op woensdag 15 november organiseert Al Hayat Business Events de tweede editie van het Ladies Business Event in de Grolsch Veste. Een netwerkbeurs voor vrouwen met een persoonlijk tintje en een uitdagend thema: 50 ways of Business!

In de zakenwereld zijn diverse manieren om zaken te doen, dit kan zowel positief als negatief zijn. Dagelijks moeten we keuzes maken die onze manier van zaken doen kan beïnvloeden en je weg naar succes kunnen versnellen of vertragen. Met dit evenement willen we niet alleen zaken doen belichten maar ook het verhaal achter de ondernemer, immers onze Road to Succes is persoonlijk !

Een netwerkbeurs met inspirerende sprekers, workshops, zakelijk experts en business coaches met voorafgaand een Business Bootcamp voor ondernemende vrouwen uit het zaken- en bedrijfsleven. Een gevarieerd programma voor startups, gevestigde ondernemers, zzp'ers en ambitieuze vrouwen. En omdat de zakenwereld niet alleen uit vrouwen bestaat nodigen wij ook onze mannelijke collega's uit om een dag in de belevingswereld van de zakenvrouw te stappen.

Een netwerkbeurs waarbij het persoonlijk element belangrijk is en een mooie kans om te netwerken waarbij je 100% jezelf mag en kan zijn.

Bekijk onze programma of bestel uw tickets via: www.ladiesbusinessevent.nl

Facebook : https://www.facebook.com/ladiesbusinessevent/

Voor meer informati, neem contact op met de organisatie via 06-83862832

Evenement details

Datum

15 november 2017


Tijden (onder voorbehoud)


Toegangsprijzen

Bestel hier uw kaarten