Menu

Dag van het Werkplezier

Geplaatst op dinsdag 21 februari 2017

Op vrijdag 12 mei wordt de tweede editie van "De Dag van het Werkplezier" georganiseerd en deze editie vindt plaats in De Grolsch Veste.

WAT EN WAAROM?

Op dit moment lopen 1 op de 7 werkende Nederlanders het risico om in een burn-out terecht te komen. De Dag van het Werkplezier is een jaarlijks terugkerend event waarbij we op een positieve manier licht schijnen op het onderwerp werkstress. Vanuit de filosofie van de Positieve Psychologie richten we onze aandacht op wat goed gaat in plaats van de aandacht te richten op het bestrijden van wat niet goed gaat! Op de Dag zullen er inspiratiesessies zijn, workshops en sprekers. Alles om de energie te boosten en je te laten zien dat werk heel leuk kan zijn. Kortom: een positief tegengeluid op negatieve werkstress!

VOOR WIE?

Voor iedereen die voor zichzelf of in zijn/haar organisatie een positief geluid wil laten klinken. Wil je weten hoe jij voor jezelf, binnen je team of binnen je organisatie op een positieve manier kan leren omgaan met stress? Dan is deze Dag iets voor jou!

Het maakt niet uit of je als medewerker komt, met je team komt of vanuit een rol als HR Manager of Directeur van een organisatie. De boodschap is steeds dezelfde!


Check hier de Aftermovie van 2016:


Houd de website van de organisatie in de gaten voor meer informatie: www.dagvanhetwerkplezier.nl

Evenement details

Datum

12 mei 2017


Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Foto's van dit evenement